Mnie wkurwia to, że musiałem na przedstawienie do teatru bilety miesiąc wcześniej rezerwować. I wkurwia mnie cała szczecińska "kasta studentów" (której sam stałem się członkiem). I wkurwia mnie, że koncert Kultu jest dobiero 14 października ![]()
Georgio napisał:
Mnie szlag trafia, bo kobita, do której miętę czuję jakoś ma mnie dosyć na dystans
polake napisał:
I jeszcze mocno wkurwia mnie to, że wspaniała kobieta, taki prawie że "ideał" jak dla mnie, kobieta bez skazy, ktoś z kim naprawdę chciałbym być, jest zajęta, w mordę jeża.
A ja żem myślał że mam już swoją wybrankę i takie problemy mnie nie dotyczą-
ale człek głupi jest (tzn. myliłem się)
więc wkurwia mnie to że nie jestem na tyle asertywny żeby zachowywać się i robić to na co rzeczywiście mam ochotę i czego pragnę
poza tym wkurwia mnie to że chcąc pracować w tzw. "swej specjalizacji" (towaroznawstwo) nie mogę znaleźć pracy (może bo mój inglish jest za słaby, albo nie potrafię "grać", a może dlatego że jestem "dupoway"), i pracuję w jebanej gównianej firmie wysyłające Polaków do obozów pracy we Francji (no tu to może trochę przesadziłem)
i jeszcze wkurwia mnie to że nie nie mogę se sam z tym wszystkim poradzić znaczy się ogarnąć tego, i czuję że bedę musiał skorzystać z usług specjalisty (i tu se pozwole zakończyć bo widzę że powoli zmierzam nie w tę stronę chyba, w którą wątek był skierowany)
kazimierz bonaparte napisał:
Mnie wkurwia to, że musiałem na przedstawienie do teatru bilety miesiąc wcześniej rezerwować.
Na co, na co?
I wkurwia mnie cała szczecińska "kasta studentów" (której sam stałem się członkiem).
Rozwin swoja mysl :)
I wkurwia mnie, że koncert Kultu jest dobiero 14 października
Kij z koncertem, 14. to jest Pogoń - Legia ;)
Kubaa napisał:
szogun napisał:
Rozwaliły mi się moje bojówki DPM... Moje ukochane spodnie rozpruły się na dupie... Nie... NIe rozpruły... One się przetarły !!!!!!!!
Kurwa, faktycznie fajne te bojówki ;p
]
Prawie nowe były... 6 lat ledwo miały... Kurwa zabije się...
Qman nie rozpakowałem tej śliwowicy
jak się zwioze do Krakowa to się podziele ![]()
wkurwiaja mnie kierowcy na szkrzyzowaniu Okopowej z Al. Solidarności
(czy jak kto woli Towarowej z Solidarności)
te skurwle przejezdzaja jeszcze na pomaranczowym i czxerwonym kiedy ruszaja tramwaje. Na ogol konczy sie na tym, ze tramwaj jest w polowie drogi, zatrzymuje sie i tworza sie korki, w ktorych stoje jakies 15 min na srodku skrzyzowania ![]()
...a mnie fqrfya ze koncert w arenie a nie w cekazamku, ze aura nie sprzyja, ze radio maryja, ze tyle tu pokracznych kundli na ulicach.
Co do kobit to żem się urodził 20 lat za późno
, a wszystkie inteligentne to zajęte lub kopcą.
A vor allem denerwuje, że ... poljaki tyle narzekają ![]()

Oleg napisał:
Mnie wkurwia to, że musiałem na przedstawienie do teatru bilety miesiąc wcześniej rezerwować.
Na co, na co?
I wkurwia mnie cała szczecińska "kasta studentów" (której sam stałem się członkiem).
Rozwin swoja mysl
I wkurwia mnie, że koncert Kultu jest dobiero 14 października
Kij z koncertem, 14. to jest Pogoń - Legia
Na "Maydaya"
Zawsze jak jestem przed uczelnią i na nią idę i widzę tych wszystkich studentów to mnie od nich odrzuca. Sprawiają wrażenie ludzi lepszych niż inni (no ale to moje wrażenia). A może to mój jakiś kompleks ![]()
Kij z Pogonią, jest KULT ![]()
Na "Maydaya"
Warto, usmiejesz sie wasc za wszystkie czasy :)
Zawsze jak jestem przed uczelnią i na nią idę i widzę tych wszystkich studentów to mnie od nich odrzuca. Sprawiają wrażenie ludzi lepszych niż inni (no ale to moje wrażenia). A może to mój jakiś kompleks :)
Poczekaj pol roku i sam bedziesz tak na innych patrzec ;)
Kij z Pogonią, jest KULT :D
Bluznisz i tyle! ![]()
[offtop] Kermitowy bracie, zawodowy podpis
[/offtop]
Ostatnio edytowany przez Outsider (2006-09-30 14:46:57)
A mnie wkurwia to że przekroczyłem dopuszczalny transfer i ledwo moge strony otwierać. Jak chce cos pobrac to rozwija zawrotna prędkość 3 kb/s
Oleg napisał:
Warto, usmiejesz sie wasc za wszystkie czasy
Wiem, bo 2 raz już będę go widział
Oleg napisał:
Poczekaj pol roku i sam bedziesz tak na innych patrzec
Mam nadzieję, że nie. A nawet jeżeli to tylko w połowie bo jestem półstudentem
Oleg napisał:
Bluznisz i tyle! http://forum.pogononline.pl/grafika/emo … wisted.gif
Nie bluźnie. Jest KULT i tyle.
"Pogoń Szczecin to nie jest polski klub..." ![]()
to teraz ja: najbardziej przez to, ze cale siedem dni w tygodniu spedzam na obowiazkowych zajeciach w szkole. jakby nie mieli co robic i zeby bylo im razniej organizowali dni skupienia i inne tego typu:/
jest tak:
codziennie obowiazkowy rozaniec na jednej z przerw
raz w tygodniu w czwartek obowiazkowa msza sw
raz w miesiacu w niedziele obowiazkowa msza sw
co lekcja modlitwa na poczatek i koniec
raz na 2 miesiace dzien skupienia w sobote
raz na rok slubowanie pierwszakow w niedziele
no ile moznaaaaa! kur... cze
Ostatnio edytowany przez Star of Silence (2006-09-30 15:37:16)
Chodzisz do szkoly katolickiej? ![]()
To i ja skorzystam z tematu. Mnie wkurwił dzisiaj kurier z firmy zwącej się STOLICA, który to z niewiadomych powodów nie dojechał (a było specjalnie ustalone - przesyłka na sobotę) dzisiaj do mojej mieściny. W dodatku za nic nie można się było doń dodzwonić. No i klient będzie musiał czekać 2 dni dłużej na realizację:/.
Ta firma już się nie nazywa Stolica, dołączyła do grupy UPS... Trza było dzwonić do centrali, by Ci innego kuriera przysłali, skoro "Twój" nie odbierał telefonu...
Ja dziś w prezencie na dzień chłopaka dostałem kaca... Prezent zmajstrowałem sobie sam wczoraj, pijąc wódkę z kolegami... I się źle czuję dziś... I na tę okazję raczę się teraz muzyką Świetlików... Mam 19 lat i chcę mieć Pana osobowość... Na kaca polecam wszystkim teksty Świetlickiego...
Co mnie zdenerwowało? Ostatnio się zdenerwowałem, gdyż zakupiwszy nagrywarkę wyposażoną w technologię LightScribe nosiłem się z nadzieją wypalenia nadruku na płytce, lecz okazało się, że nie umiem tego zrobić... Czy może ktoś jakąś radą służyć?
Pozdrawiam
Pasiu napisał:
Co mnie zdenerwowało? Ostatnio się zdenerwowałem, gdyż zakupiwszy nagrywarkę wyposażoną w technologię LightScribe nosiłem się z nadzieją wypalenia nadruku na płytce, lecz okazało się, że nie umiem tego zrobić... Czy może ktoś jakąś radą służyć?
Pozdrawiam
http://www.dobreprogramy.pl/index.php?d … mp;id=1355
Ja tym robie etykiety. Łatwy w obsłudze.
Mackum napisał:
Chodzisz do szkoly katolickiej?
Niee, pewnie nie chodzi do katolika. Tak jest teraz w każdej normalnej szkole;]
My jeszcze mamy codzienne obowiązkowe wrzucanie na tacę.
A tylko dwa np w ciągu semestru ;(
Panie Bez Mebli, wielkie dzięki. Nie chodziło mi jednak o program do edycji etykiet. Nagrywarka "nie widzi" płyty, kiedy wkładam ją odpowiednią stroną do napędu, poza tym żaden z programów nie uruchamia opcji wypalania nadruku... Może to kwestia BIOSu? Ściągnąłem sobie nawet BIOS, ale boję się go zainstalować z uwagi na takie oto ostrzeżenie:
This firmware update is for drives with original firmware versions below 1.00.
The drives must be original LG branded drives with the DVD Writer model number
GSA-H20L(no OEM units).
Nagrywarka, którą posiadam, jest chyba OEM (czyli bez pudełka). Chyba że chodzi o coś innego...
Pozdrawiam
Potrzebujesz albo NERO albo np. Sure thing, przystosowane do nagrywania etykiet. Ja dostałem takie programy z nagrywarką, ale to nie jest OEM, a BOX.
A nagrywarka nie zobaczy takiej płyty, tak jak nie zobaczy żadnej innej płyty włożonej etykietą do dołu.
Strona o lightscribe.

Pasiu napisał:
Nagrywarka "nie widzi" płyty, kiedy wkładam ją odpowiednią stroną do napędu, poza tym żaden z programów nie uruchamia opcji wypalania nadruku...
Ten program właśnie uruchamia wypalanie nadruku. On nie jest tylko do ich tworzenia.
Ja nagrywarke dostałem bez żadnego oprogramowania (Lite-on). Ściągnąłem tego Droppixa, stworzyłem nadruk, włożyłem płyte i już. Pasiu: Może ta Twoja płyta jest zła?
Ostatnio edytowany przez persona_non_grata (2006-09-30 18:04:58)
Wieczorami na maksa mnie zycie wkurwia ![]()
Iwo1991 napisał:
Wieczorami na maksa mnie zycie wkurwia
Masturbacja nie powinna frustrować tylko sprawiać przyjemność.
Dobrze. Zapisze to sobie.
edit:
Poza tem czy ktos mowil ze nie sprawia? ![]()
Ostatnio edytowany przez Iwo1991 (2006-09-30 20:09:51)
Mnie może nie wkurwia, ale strasznie dołuje jesień i w ogóle przemijanie ![]()
KroY napisał:
Mackum napisał:
Chodzisz do szkoly katolickiej?
Niee, pewnie nie chodzi do katolika. Tak jest teraz w każdej normalnej szkole;]
My jeszcze mamy codzienne obowiązkowe wrzucanie na tacę.
A tylko dwa np w ciągu semestru ;(
jednak chodze. szkola w budynku klasztoru, kosciol obok, kaplica w szkole:/
a jutro znowu.
jezu jaka ja jestem padnieta. spac ide