qman napisał:
Piszcie na gg albo na maila jeżeli ktoś jest chętny i na 100% się wybiera
stareńjki zbastuj !
jeszcze nic pewnego, zarys powstał, walka w toku, trza uważać coby coś nie spiepszyć a ty noclegi rozdajesz :-)
kurwa, jak nic nie wyjdzie to mnie za jaja w sukiennicach powiesicie !
arafat napisał:
Gómi napisał:
kurwa, jak nic nie wyjdzie to mnie za jaja w sukiennicach powiesicie !
Nie, podwiesimy za Nie do Dzwonu Zygmunta, i będziesz sobie tak dyndał, i dyndał, i dyndał..
Spoko, nie tak, przyjedziesz do nas na obrzeża Krakowa i będziemy wódke pić
thecoolman napisał:
A co ważne, przed wszelkimi juvenaliami, kiedy to tak znane i rozchwytywane kapele jak np. Pożar Moskwy nie mają miejsc w swym grafiku.
no wiesz... jak narazie mamy w dżuwenalia dziurę, cały czas czekam na to zaproszenie nad morze ![]()
AnoM napisał:
jesli chodzi o nocleg w akademiku, to chętnie przyjmiemy ziomków
, ale niestety miejsca malo, wersja raczej podłogowa
no i 5 zeta kosztuje taka przyjemność (trzeba z dokumentem miedzy 19 a 21 sie zglosic
)
Co do noclegu zobiorczego, to poniżej 30zeta pewnie ciezko byloby tu cos znalezc..
14.04 bedzie ok, zwlaszcza ze to tuz po swietach
mam takie pytanie do Gómiego, czy dałoby rade Zacier skombinować na przegląd, tudzież lepiej osobno?? zrobie promocje na miasteczku - porozwieszam plakaty, na akademikowych gazetkach info, na dc zagituje... noo, bedzie?bedziesz mial ponowne buziaczki od zaciera
i przy przeglądzie chętnie pomogę, zapodaj na maila albo gg jak bedzie potrzeba!
pozdr
właśnie jestem po słowie z Zacierem ! Bedziem działać !
nono... zaciery, bulgoty, jeżynki, xięciunie, coś tam jeszcze, forumiaki... jeny, to ostra impreza się szykuje
Gómi, jak wszystko dojdzie do skutki, to masz u mnie jakąś flaszeczkę, co by na tych urodzinach nie zabrakło ;P
Outsider napisał:
nono... zaciery, bulgoty, jeżynki, xięciunie, coś tam jeszcze, forumiaki... jeny, to ostra impreza się szykuje
Gómi, jak wszystko dojdzie do skutki, to masz u mnie jakąś flaszeczkę, co by na tych urodzinach nie zabrakło ;P
zacier raczej nie na pkf ino osobno i raczy w marcu jak w garcu albo po pkf
i mam nadziejke że z tpn !
Kiedyś dawno temu było takie "schronisko młodzieżowe" na przeciw stadionu Cracovi. Warunki nie były rewelacyjne poza ceną. Może ktoś z Krakowa potwierdzić czy to jeszcze działa ,jakie tam ewentualnie warunki teraz są i za ile. Poza tym termin 14.04 jest chyba dla mnie najlepszy z możliwych. Pozdrawiam.
Small77 napisał:
Kiedyś dawno temu było takie "schronisko młodzieżowe" na przeciw stadionu Cracovi. Warunki nie były rewelacyjne poza ceną. Może ktoś z Krakowa potwierdzić czy to jeszcze działa ,jakie tam ewentualnie warunki teraz są i za ile. Poza tym termin 14.04 jest chyba dla mnie najlepszy z możliwych. Pozdrawiam.
Może chodzi ci o schronisko po drugiej stronie Błoni, naprzeciwko Rotundy? Można powiedzieć też, że naprzeciw Cracovii.. Cennik Tutaj , a strona główna tu
No i wypas! :] Gómi mam nadzieje, że wszystko uda Ci się spiąć w całość i będziemy mogli raz jeszcze zobaczyć się w forumowym gronie. Szkoda tylko, że mój projekt muzyczny dopiero raczkuje bo przegląd byłby bardzo fajną okazją na debiut no ale cóż ... powolutku. Gómi dzięki i Krakusy górą! :]
jak sie nic nie wydarzy, to ja 1-2 osoby tez moge przekimac
nie ma problemu (chyba, ze mnie wczesniej z uczelni wyrzuca
) pozdrawiam
nie ma edita - chcialem tylko napisac, ze jak cos to zostajemy na afterparty dlugo i ewentualnie rano idziemy dopiero kimac
zeby nie bylo niedomowien ![]()
barman55 napisał:
qman napisał:
arafat napisał:
Dwie qman, ja biorę to co zawszeTak podejrzewałem. No to dwa miejsca już zajęte
3
to co zwykle, ale bez arafata
to ja bym chciala 4 , bo ... zakladajac, ze bedzie afterparty trwalo dluugo, to tak niezrecznie mi pchac sie o np 4 rano do mieszkania innych studentów , biednych, zaspanych, ....wiec zamawiam miejsce, jak moge
moze byc przy lodówce:P(mam juz doswiadczenie i bede pilnowac ![]()
To ja poproszę ładnie o miejsce nr 5 koło Marcysss;D
Może być w lodówce;D
i koniecznie daleko od barmana55 bo jak po pijaku zaczne krzyczeć "buldog grać kurwa mac" to mnie zabije swoimi bicepsami ![]()
![]()
KroY napisał:
Może być w lodówce;D
i koniecznie daleko od barmana55 bo jak po pijaku zaczne krzyczeć "buldog grać kurwa mac" to mnie zabije swoimi bicepsami
Spokojnie, b55 załatwi Cię swoim wokalem... hm... głos marzenie ![]()
BArman55, jak kiedyś będziesz jechał 27 do katowic i będziesz mijał Bańgów to weź daj próbkę swojego głosu cobym wiedział czego sie bać:D![]()
kulcikriuNH napisał:
KroY napisał:
Może być w lodówce;D
i koniecznie daleko od barmana55 bo jak po pijaku zaczne krzyczeć "buldog grać kurwa mac" to mnie zabije swoimi bicepsamiSpokojnie, b55 załatwi Cię swoim wokalem... hm... głos marzenie
Żeby tylko wokalem... jak zacznie gadać, to nie ma mocnych
Gada, i gada, i gada...i tak w kółko.
( bez ureazy Marcin
)
Oj barman przylazł będzie zjebka... ![]()
przylazłem i się tu dokopałem w końcu
jest zjebka
nie żywię "ureazy" Dominiku
KroY, wokalu nie uświadczysz bo ten wredny senior forum się ze mnie tylko naśmiewa
śpiewam tylko przy głębokim pijaku, albo jak celowo chce komuś krzywdę wyrządzić... no po prostu mam inne zdanie o tonacji niż wszyscy wkoło ![]()
info na 5.02.07 :
14 odpada ( nie ma sali), będę myślał o piątku, ewentualnie niedzieli
idzie ciężko, szanse oceniam na 10 %
nie napalajcie się !!!
Gómi napisał:
info na 5.02.07 :
nie napalajcie się !!!
Gómi prosimy byle nie piątek i nie niedziela!! Niektórzy (np. ja) Zamierzają przyjechać naprawdę z odległych krain. Ja np. do krakowa mam 10 godzin siedzenia w pociągu a nie mogę ominąć Buldoga;)
Gómi napisał:
info na 5.02.07 :
nie napalajcie się !!!
a moze 21 kwiecien? to sobota.
lub od biedy 28?
Terminy na salę są napięte, już praktycznie cały kwiecień jest zarezerwowany.
Niestety, wszystkim nie dogodzi.
Wiem, że najlepsza byłaby sobota i tego chciałbym się trzymać.
Na dzień dzisiejszy za dużo jest niewiadomych i za mało czasu, więc proszę o wyrozumiałość