24.09.2010 knż w Zakopanym - info na www.knz.art.pl
Nie jesteś zalogowany.
Żono, Ty to jesteś! mrrr, auuuuu! <zaskowytał dumnie on>!

Julka napisał:
a Ty jesteś pajac
Mogłabyś mnie nie obrażać na tak fajnym forum? Powyzywaj sobie Kazika, to modne!

Jednego kurwa nie rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po czemu typy co to nie lubią już Kazika itd siędzą tu!!!!!!!!!!!!!!! wypierdalać tekie moje zdanie bo już ja nie rozumiem o co chodzi?? po co czemu jeszcze dyskutują gdzie, ich honor ????? nie pasuje Wam to to spierdalajcie do Dody albo gdzie Wam się podoba
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale na tym forum nie rozmawia się tylko o Kaziku/Kulcie. To raz, a dwa - czy fakt, że to forum 3xK, oznacza, że o Kaziku i wszystkich jego projektach trzeba pisać w samych pozytywach?
michałkult napisał:
Jednego kurwa nie rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po czemu typy co to nie lubią już Kazika itd siędzą tu!!!!!!!!!!!!!!! wypierdalać tekie moje zdanie bo już ja nie rozumiem o co chodzi?? po co czemu jeszcze dyskutują gdzie, ich honor ????? nie pasuje Wam to to spierdalajcie do Dody albo gdzie Wam się podoba
Nie szkoda Ci wykrzykników? ![]()

e moze szkoda trza chyba zakończyć czytanie tych debilizmów, nie ma to sensu dziecinada i już i nie da się tego zwalczyć jak tylko zamknąć to forum ze względu na agresję jaka tu panuje i brak rozumu co do niektórych pisarzy
I zbanować wszystkich tych, którzy nie znają pojęcia interpunkcji! Jak szaleć, to szaleć.

michałkult napisał:
e moze szkoda trza chyba zakończyć czytanie tych debilizmów, nie ma to sensu dziecinada i już i nie da się tego zwalczyć jak tylko zamknąć to forum ze względu na agresję jaka tu panuje i brak rozumu co do niektórych pisarzy
no jak trza to trza
to forum to już nie forum KKK jak byś nie zauważył więc to na pewno nie miejsce dla prawdziwego fana
nikt Ci nie karze tego czytać!
agresję jaka tu panuje?! boisz, że wyskoczy Ci z monitora?! ![]()
normajeane napisał:
Grzybu napisał:
Weź już człowieku zejdź z ludzi z tego forum. Akurat w tym miejscu (TO FORUM) jest zapewne garstka (czyt. niewielki procent - gdyby ktoś potrzebował wyjaśnienia...) ludzi, którzy tą płytę zassali i po dzień dzisiejszy większość z nich żałuje tego czynu . . . Ale co najważniejsze, w dniu premiery pewnie KUPIĄ krążek!! Jeżeli masz dziękować, to zarejestruj się na PEBa, czy jak to forum się tam zwie, tam śmiało możesz m.in. dziękować i wszystkich wyzywać od kurew, bo zapewne większość ludzi z tamtego "towarzystwa" i w ogóle nie spokrewnionych z tym forum właśnie jest 95% z tych ponad 10 000.
Przypomnij sobie, jaki pamiętny popis dałeś w Katowicach później przepraszając..... i mimo tego kolejny "wyczyn" miał miejsce w Kolbuszowej. Ktoś Cie wyzywał od kurew - jak to już ktoś wcześniej słusznie zauważył?A Ty jesteś tymi ludźmi, że w imieniu ogółu apelujesz? Wtórny analfabetyzm Cię dosięgł był radykalnie, chłopcze. Z polskiego na nasze - gdzie, Twoim zdaniem, Kazimierz ma obwieszczać swe orędzia do kurew - w tiwi, czy ma załozyć speszyl konto na pebie?
He he he... No proszę proszę..., "Chłopcze" - że tak Ciebie zacytuję. Takie - pewnie Twoim zdaniem, wspaniałomyślne - uwagi zachowaj dla siebie. Wystarczyło przeczytać poprzedni mój post, w którym umieściłem coś takiego: "Najgorsze, że to już zmierza w tą stronę, że CAŁE forum to kurwy...", oczywiście Ci, którzy nie ściągnęli to takowymi się nie czują, ale i tak wypowiedzi Kazika wyglądają na takie, jakby akurat to powoli CAŁE forum było tego winne... Wystarczyło także trochę wczytać się w moje wypowiedzi... wtedy darowałbyś sobie, chłopcze, takie pytania, że gdzie to Kazimierz ma obwieszczać swe orędzia. Chodziło mi tylko o tą wiadomość... swoją opinię już kilkukrotnie tutaj wszystkim nam obwieścił, a mój post tyczy się kolejnej, w której wygląda to ponownie, jakby to CAŁE FORUM było winne wycieku płyty. Zresztą, koniec dyskusji jak dla mnie... stało się i raczej niczego nowego się już nie dowiemy... pozostaje czekać do premiery i iść do sklepu zakupić krążek.
A na forum Dody biją murzynów ...