24.09.2010 knż w Zakopanym - info na www.knz.art.pl
Nie jesteś zalogowany.
Wiem, że jeszcze trochę czasu do tego wydarzenia, ale mnie kusiło, żeby założyć ten wątek.
Co prawda zeszłoroczną frekwencję trudno będzie pobić, ale i tak myślę, że Fundacja zrobi wszystko, żeby przyciągnąć masę ludzi po raz kolejny. Ja osobiście wybieram się po raz 7 cokolwiek by nie występowało.
a oto potwierdzone kapele:
- Carrantuohill (stały punkt programu
)
- Zielone Żabki (j/w)
- Armia (po koncercie na zeszłorocznym Woodstocku Budzy zapowiedział, ze w następnym wystąpi z nowym materiałem nagranym z Armią)
- Nigel Kennedy (potwierdzone na 99%, dopracowywane ostatnie detale umowy)
- Leszek Móżdżer (z nowym projektem, nie do końca wytłumaczono mi z jakim, news z oficjalnego forum WOŚP
myślę, że w miarę czasu jeszcze nas zaskoczy skład, a w miarę uzyskiwania "przecieków" postaram się tutaj dodawać nowe zespoły

Ja nie jadę! ![]()
Owsiak dzwonił do Pewu czy kosę mają?
ja nie liczyłbym na to, że Kult kiedykolwiek wystąpi na Woodstocku, poza tym kto chciałby być na "tylko" godzinnym koncercie Kultu czy KNŻ ![]()

holyfido napisał:
Ja nie jadę!
Ja też nie. Chyba, że będzie Zacier, WO, albo TPN ![]()
homuś napisał:
Jaaasiek napisał:
ja nie liczyłbym na to, że Kult kiedykolwiek wystąpi na Woodstocku, poza tym kto chciałby być na "tylko" godzinnym koncercie Kultu czy KNŻ
Ja
No to jest nas dwóch, nawet w ramach tego koncertu obiecuje ,że obudzę Cie na niego Homusiu w rewanżu za nocno-poranne Indios Bravos w 2007r. ![]()
Daleko nie mam więc pewnie będę ![]()
ja oczywiście się wybieram ;] mam nadzieję, że dotrę na Armię bo bardzo mi zależy na tym koncercie.
no Armia zapowiada się dobrze
mam nadzieję, że ze dwa kawałki Siekiery zagrają ![]()

w 2004 więcej jak dwa zagrali więc i ja mam nadzieję. No ale teraz z nowym materiałem...
no, w 2004 to był szał pyty jak Armia grała
między innymi własnie dlatego, że grali Siekierę, ale jak powiedziałeś - nowy materiał (a nawet więcej niż jeden od tamtej pory), więc się trochę obawiam

Budzy mówił, że Armia będzie grać kawałki zespołu Armia. Oni nie są zespołem Siekiera. Niech kawałki Siekiery gra zespół Siekiera.
dwa lata temu jak Armia w Żywcu grała to zagrali Siekierę, Budzemu może nie podoba się to, że na koncertach ludzie non stop drą się "Siekiera, Siekiera" (podobnie jak Grabażowi o Pidżamie podczas koncertu SNL)
zresztą, co by nie zagrali - będzie dobrze

...tak jak Kazikowi na koncercie el dupy "Krew Boga", ale przejmować się chyba nie ma czym, taka jest cena "przeprojektowywania"
a co do Kultu na Woodstocku, to nie wydaje mi się, żeby było się do czego palić, fajnie byłoby, ale dwie wielkie osobowości jak Kazik i Juruś
, nie pasują mi na jednej imprezie, choć role ich są zupełnie różne
Jaaasiek napisał:
dwa lata temu jak Armia w Żywcu grała to zagrali Siekierę, Budzemu może nie podoba się to, że na koncertach ludzie non stop drą się "Siekiera, Siekiera" (podobnie jak Grabażowi o Pidżamie podczas koncertu SNL)
Co kurna? Armia grała w Żywcu
?
Może jeszcze pod grojcem do świniaka , balonów , karuzel i zajebistych krejzolek chodzących na festyny by się pokazać?![]()
nowy napisał:
Albo jade, ale ma byc Bajm.
dlatego przecież jedziesz ![]()
marcysss napisał:
Jaaasiek napisał:
Co kurna? Armia grała w Żywcu
?
Może jeszcze pod grojcem do świniaka , balonów , karuzel i zajebistych krejzolek chodzących na festyny by się pokazać?
i tu się kochana mylisz, grali w piwiarni i dali mega zajebisty koncert
co prawda do tego z Woodstocku 2004 to się nie umywał, ale mimo wszystko
tak to jest jak się o rodzinnych stronach zapomniało ![]()
mały update: Leszek Móżdżer wystąpi we wspólnym projekcie z zespołem Tymon & The Transistors, czyli można oczekiwać czegoś ciekawego i z humorem ![]()

Pomijajac nawet fakt, ze w tym czasie nie ma mnie w Polsce, to Pan Owsiak musial by na ta impreze sciagnac motorhead albo slayera aby mnie zachecic do przyjazdu. Bylem mlody i glupi to pojechalem i wrocilem niezachwycony. Teraz troche podroslem, bo o zmadrzeniu to na pewno nie ma mowy, i nie ma szans, zebym jaral sie takim spedem. Jebac woodstock.
jest już oficjalna data http://forum.wosp.org.pl/viewtopic.php?f=13&t=10869
30-31.07, 01.08

Szykują się jakieś zmiany ;>
nasycony napisał:
Szykują się jakieś zmiany ;>
pod jakim względem? mam nadzieję, że żarcia. Chociaż i tak nie byłam nigdy tam częstym gościem ;>