Marcinkult napisał:
chłopíe wlasnie ze rzeszow to sptawiedliwe bo w zeszlym roku nie bylo:(
No co Ty..?
Jeśli o mnie chodzi to Katowice i Kraków na pewno. Przypuszczam, że i na Rzeszów się także skuszę (proszę o powtórkę z grudnia!!!!!
). Ale takoż i Wrocław kusi, bom dawno nie był. I na razie chyba tyle. Postaram się zaliczyć te wszystkie 4 ![]()
pewu napisał:
Parę miast jeszcze dojdzie.
To ile tego jeszcze bedzie? ![]()
GUMA 70 napisał:
Jak miło się zbiegł Kraków z Katowicami
mam nadzieję że drogę pomiędzy tymi miastami odbędę w towarzystwie m.in. Gómiego i Shreka
Gumeczka miły jest!!! ![]()
recreativ napisał:
włochaty napisał:
Pewu nie dało by się wrzucić tego krk na październik?
(taki mały koncert życzeń)
Jejeje!
![]()
Na to czekałem : )))
Właśnie, kiedy kolejny koncercik w Kolbie? :>
wr napisał:
Kraków i Katowice dzień po dniu to jest sama dobroć !
Zgadzam się. Rozumiem, że reflektujesz?
Btw. widzę, że Katowice ostatnie na trasie są. Czyżby powtórka...? ![]()
Panie Piotrze, widze ze macie pare dni przerwy miedzy Hagą a Edynburgiem, więc znakomita to okazja do zawitania na Zielonej Wyspie. Przeciez w zeszłym roku w Cork było przednio:) Zapraszamy ponownie.
postaram się być tam gdzie mnie los pierdolnie
Krzysiu napisał:
Panie Piotrze, widze ze macie pare dni przerwy miedzy Hagą a Edynburgiem, więc znakomita to okazja do zawitania na Zielonej Wyspie. Przeciez w zeszłym roku w Cork było przednio:) Zapraszamy ponownie.
he he, szczególnie dla Wojtka było przednio, obawiam się że Kult już nie odwiedzi Zielonej Wyspy...
O jakże mi miło, Kraków w piątek, Katowice w sobotę. Dzięki Gómi, dzięki Pewu ![]()
chyba mnie pierwszy raz od dawien dawna w KRK nie będzie bo tego samego dnia gra SBB w Rotundzie
Ta data poznańskiego koncertu kusi, oj kusi.
Cusik nie widzę tam Gdańska. Jednak wierzę, że koncert odbędzie się choćby 13.10 - dzień przed Toruniem
Tego roku "najprawdopodobniej" pojawię się w Spodku ![]()

Więcej Salonu Recreativo na koncertach!!!Offline
pwozny napisał:
Tego roku "najprawdopodobniej" pojawię się w Spodku
mam nadzieję że będzie okazja trochę pogadać ![]()
Pewu, były problemy z halą w Gdańsku ale już się skończyły, bo hala na granicy Gdańsk-Sopot odebrana. http://www.halagdansk.sopot.pl/newslist/3 Gdzieś pomiędzy Lady Gaga a JM Jarre myślę że da radę i Kult zagrać ![]()
pwozny napisał:
Tego roku "najprawdopodobniej" pojawię się w Spodku
Heh, no to miło! ![]()
A Lublin ? Może w tym roku nie będzie już jakiś nieprzyjemnych niespodzianek związanych z odwoływaniem koncertu przez organizatora
Lublina nie będzie, koszty zbyt duże, a na dwa dni to nie da rady w graffiti zrobić ![]()
i znowu szerokim łukiem omija się świętokrzyskie...przepraszam, ale to nie moja wina, że u nas Jarosław wygrał...
artek723 napisał:
Lublina nie będzie, koszty zbyt duże, a na dwa dni to nie da rady w graffiti zrobić
A MOSiR jak dwa lata temu ? Raz niby Kult był w Graffiti(raz ja byłem na Kulcie w Graffiti) i wg mnie wypadło dobrze. Był tłok to oczywiste, ale nie tak ogromny żeby zepsuć atmosferę koncertu.
będę na obu stodołach ![]()
MOSiR słabo się sprzedał, nie te koszty na pomarańczową, a pewu nie chce dwóch koncertów w lbn (graffiti) ;(
musisz ppojechać na inny z tej trasy
a jak cennik na tegoroczną trasę okołopaź. bedzie wyglądał?
40? 45? czy już po 50?
Bullet napisał:
28 sierpnia 2010 - Tychy - "Tawerna" - V-lecie zespołu Pils! Wystąpią: Damrockers, Elektryczny pastuch, Bulbulators oraz Pils. Start: godz. 19:00. Wjazd: 10 zyli. Zapraszam serrrdecznie! smile
www.myspace.com/pils77
tam będę na 90% Damrockersów już raz przegapiłem...
co do październikowej to jeśli Bielsko to się postaram, jeśli Spodek to 100%

pewu napisał:
trini napisał:
pomacham w połowie drogi :p
tylko jak będziesz nam machać to staraj się aby wszystkie palce były wyprostowane...
pozdr
I złączone!