Lolek z Kunowa napisał(a):A jeśli wydafca boi się tego marketingowego wyczynu w postaci wydania koncertówek KULTu (i KNŻ) - to niechaj zrobi ...zapisy na takie wydawnictwo, nawet jakieś przedpłaty (?) czy co.
Znajdą się chętni, którzy i on-line wyrażą zainteresowanie i on-line zapłacą - tak by wydafca wiedział, ile takich cudów wydać.
A może być nawet najgorszej jakości pudełko, opakowanie - byle była tam muzyka koncertowa.
Błagajmy, prośmy (a będziemy i prości) o KONCERTOWE NAGRANIA z różnym składem KULTu!
Lolek z Kunowa napisał(a):Ubłagajmy wydafcę - by dał nam rozkosz muzyczną w postaci koncertowych nagrań KULTu.
Lolek z Kunowa napisał(a):Mało tego, nie tylko nagrania w tym aktualnym składzie. Ale i jakieś archiwa. Tam gdzie Banan w waltornie dmucha, Szczota bębni. I takie tam.
Są na pewno takie nagrania. Są na pewno. Nie wierzę, że nie ma!
Są i już. Są.
Lolek z Kunowa napisał(a):A jeśli wydafca boi się tego marketingowego wyczynu w postaci wydania koncertówek KULTu (i KNŻ) - to niechaj zrobi ...zapisy na takie wydawnictwo, nawet jakieś przedpłaty (?) czy co.
Lolek z Kunowa napisał(a):Znajdą się chętni, którzy i on-line wyrażą zainteresowanie i on-line zapłacą - tak by wydafca wiedział, ile takich cudów wydać.
A może być nawet najgorszej jakości pudełko, opakowanie - byle była tam muzyka koncertowa.
Lolek z Kunowa napisał(a):Błagajmy, prośmy (a będziemy i prości) o KONCERTOWE NAGRANIA z różnym składem KULTu!
Lolek z Kunowa napisał(a):No bo brak koncertowych nagrań KULTu, który potęgą koncertową jest - to przykra porażka
dzior napisał(a):Koncert Promujący płytę Muj Wydafca (Cały Występ Nagrany)
despero napisał(a):dzior napisał(a):Koncert Promujący płytę Muj Wydafca (Cały Występ Nagrany)
Czy ja dobrze kojarzę, że to ten koncert który trwał ponad 4 godziny?
dzior napisał(a):despero napisał(a):dzior napisał(a):Koncert Promujący płytę Muj Wydafca (Cały Występ Nagrany)
Tak to ten legendarny koncert
To czemu ja go nigdy nie widziałem skoro jest on nagrany?? Wiecie gdzie go można dorwać??
dzior napisał(a):despero napisał(a):dzior napisał(a):Koncert Promujący płytę Muj Wydafca (Cały Występ Nagrany)
Tak to ten legendarny koncert
lothian napisał(a):a ja proponuję żeby z pomarańczowej wydać ( wzorem pearl jam ) koncert z każdego miasta osobno, ja zakupię z każdego miasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!
kierownik_startu napisał(a):Panie Lolek - zapytam po raz ostatni - planujesz jakąś zorganizowaną akcję tego "proszenia" czy Twoim pomysłem jest, by każdy z osobna, słowami jakimi mu się podoba, gwałcił mailowo SP ?
wodzu napisał(a):Proszę o wrzucenie materiału filmowego z trasy pomarańczowej kultu z 2003r.
Najbardziej zależy mi na nagraniu ze spodka, ponieważ był to mój pierwszy koncert kultu.
z góry dziękuję!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 136 gości