KULT FORUM

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Nie będziemy natomiast tolerować szerzenia nienawiści oraz obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

#126 2009-09-17 18:17:29

Nikos
Użytkownik
Z: prawa strona Wisły
Serwis

Re: Ostatni post

chodi napisał:

Kazik ma prawo do tej reakcji, bo to on przez pare miesięcy z resztą zespołu pracował nad albumem. to jest ich DZIECKO. A krzywda dziecka daje prawo do najgorszej reakcji emocjonalnej.

Zgoda jak najbardziej.

My zawiedliśmy jego zaufanie!!! Kurwa mać. Co jak co ja potrafię to zrozumieć. Takim ludziom mowi się wprost: wypierdalać. Tylko ze to się dzieje w świecie pozbawionym relatywizmów. Sorry za błędy/głupotę/naiwność/... trzeba brać odpowiedzialność.
Można popełnić błąd i każdy ma do tego prawo, ale konsekwencje trzeba ponieść. te ludzkie, bo prawne mam w dupie. I jeśli się pokajamy, to możemy mieć tylko nadzieję że Kazik nam wybaczy. On nie jest naszą własnością zebyśmy jemu narzucali co ma robić, zwłaszcza w sytuacji kiedy to my zjebaliśmy.

Jakie MY? Całe forum? Większa część? Na jakiej zasadzie wprowadzasz odpowiedzialność zbiorową?

Widzę że pojawia się coraz więcej przeprosin, po raz pierwszy widzę jaki masz dar przekonywania. Tylko nie przepraszaj za mnie, bo ja nic nie zrobiłem :-)

Nikos
...Gott weiss, ich will kein Engel sein...

#127 2009-09-17 18:28:20

slaw
Użytkownik
Z: okolice Miasta Świętej Wieży

szkoda

#128 2009-09-17 18:32:49

Dobiasz
Użytkownik

[img]Rozsądek i pokora moi drodzy do dwie wielkie wartości. Nie wspomnę już nawet o szacunku. Nie znam artysty który by większym szacunkiem darzył swoich fanów a już nie wspomnę o świetych krowach z tego forum, sorry, raczej z tamtego. I nie słyszałem o większym zawodzie jaki artyście zrobili jego najwierniejsi fani.[/img]
A propos rozsądku i pokory, to znam paru trochę większej klasy artystów, którzy po takich historiach nie zniżali się do rzucania kurwami na internetowym forum. Kwestia smaku, jak mawiają.

#129 2009-09-17 18:34:00

Dobiasz
Użytkownik

Dlaczego wziąłem to w tag img a nie i? Hmmm ;-/

#130 2009-09-17 18:39:42

sledzwss
Użytkownik
Z: Bałtyku
Serwis

Zgadzam się z Kazikiem, rozumiem jego rozgoryczenie - totalnym ch*jstwem było wykradnięcie i umieszczenie nowej płyty w internecie. Ja nie mam zamiaru ściągać - dysponując jakimiś pieniędzmi, ściągając album nie postąpiłbym moralnie. Jednak najbardziej oburzające jest to, że album został wykradnięty i zamieszczony przed premierą - tego się nie robi. Nawet jeśli każdy potem kupiłby album w sklepie, to i tak fakt ściągnięcia (i to przed premierą) jest niezbyt chwalebny.

http://imagegen.last.fm/SimpleKmod/recenttracks/6/SledzWSS.gif http://img195.imageshack.us/img195/9412/antiche.jpg
Ах ты, курва, ёбаный твой рот!

#131 2009-09-17 18:41:16

Kazimnierz
Użytkownik

Takoż emocje nieco opadły.Chciałem gorąco przeprosić wszystkich uczciwych i lojalnych forumowiczów za słowa,które wypisałem-nie było moją intencją obrażać prawych ludzi i jeśli tak się stało to żle się stało ,ale nadal nie zmienia to faktu,że kto się schylił po kradzione jest dla mnie kurwą niemytą.Likwidacji forum naturalnie nie będzie-wzburzony plotłem nieco,może najwyżej zbanuje się kurwy owe niemyte.
Jest jescze druga wiadomośc-owoż wiemy który gnój ukradł płytę i umieścił ją w sieci.Dziś ,a najdalej jutro obiecano mi jego dane wraz ze zdjęciem.
Informacja kolejna i smutna-jest to prawdopodobnie forumowicz.

#132 2009-09-17 18:47:49

normajeane
Zbanowany
Z: Kazimierza

Kaziku - szacunek wielki oraz hołd i upadek na tfasz ode mnie masz. Do zobaczenia na pomarańczowej we Wro! Na płytę czekam z kurefską niecirpliwością.

każdy kij ma dwa końce
ale co, gdy znajdziesz
kończący trzecim końcem

#133 2009-09-17 18:56:19

Szymek57
Użytkownik
Z: Łódź/Poznań

TerroD napisał:

a.gata napisał:

czemu mnie to tak bawi? big_smile

Nie, to co się dzieje tutaj nie jest ani krztynę śmieszne.

no nie wiem, ja bym to wrzucił do kwasów big_smile

tej, tej, tej prosta rzecz...

#134 2009-09-17 18:57:19

GUMA 70
Użytkownik
Z: Nowolipek

Kazik napisał:

Takoż emocje nieco opadły.Chciałem gorąco przeprosić wszystkich uczciwych i lojalnych forumowiczów za słowa,które wypisałem-nie było moją intencją obrażać prawych ludzi i jeśli tak się stało to żle się stało ,ale nadal nie zmienia to faktu,że kto się schylił po kradzione jest dla mnie kurwą niemytą.Likwidacji forum naturalnie nie będzie-wzburzony plotłem nieco,może najwyżej zbanuje się kurwy owe niemyte.
Jest jescze druga wiadomośc-owoż wiemy który gnój ukradł płytę i umieścił ją w sieci.Dziś ,a najdalej jutro obiecano mi jego dane wraz ze zdjęciem.

o fak, a już myślałem, że mnie w ty temacie nic nie zaskoczy....

Ja chcę, ja chcę, ja pragnę, poznać w końcu prawdę...

#135 2009-09-17 19:01:02

TerroD
Użytkownik
Z: Rawa Mazowiecka / Piaseczno
Serwis

Ale czegoś tu nie rozumiem. Wyciek ponoć poszedł z tłoczni - jaki forumowicz mógł mieć tam jakieś wtyki?
No chyba, że rzeczywiście chodzi tu jednak nie o tłocznię, a o któregoś ze znajomych, którzy dostali "przedpremierowo" płytę do przesłuchania.

#136 2009-09-17 19:06:10

GUMA 70
Użytkownik

TerroD napisał:

Ale czegoś tu nie rozumiem. Wyciek ponoć poszedł z tłoczni - jaki forumowicz mógł mieć tam jakieś wtyki?
No chyba, że rzeczywiście chodzi tu jednak nie o tłocznię, a o któregoś ze znajomych, którzy dostali "przedpremierowo" płytę do przesłuchania.

myślisz, że nikt z pracowników tłoczni nie może pisać na forum?

#137 2009-09-17 19:08:37

cytrynowy
Użytkownik
Z: Świecie
Serwis

GUMA 70 napisał:

TerroD napisał:

musiałby być dość tęgim chujem, żeby takie coś odstawić.

#138 2009-09-17 19:08:47

Kazelot2000
Użytkownik
Z: Mała aleja róż

jak go dorwiecie, "To wiecie co z nim zrobić !

#139 2009-09-17 19:10:17

TerroD
Użytkownik
Z: Rawa Mazowiecka / Piaseczno
Serwis

GUMA 70 napisał:

Oczywiście, że może. Ale po prostu nie widziałem nigdy, żeby wśród tych częściej się wypowiadających ktoś się wcześniej chwalił taką, bądź co bądź, ciekawą posadą. (w końcu stały kontakt z najnowszymi wydawnictwami)

#140 2009-09-17 19:11:15

czarnidlo
Użytkownik
Z: Rzeszów

Kazelot2000 napisał:

jak go dorwiecie, "To wiecie co z nim zrobić !

Brawo:)smile A wszystko na koszt Kultu;)smile

#141 2009-09-17 19:11:36

bongobongo
Użytkownik
Z: e ŚWIĘCIECHOWA

Ciekawe jak u bukmacherów chodzą kursy tongue

Topku -  zagubiłeś się. // holyfido

http://www25.patrz.pl/u/f/17/61/17/176117.gif

#142 2009-09-17 19:14:04

Moloch
Użytkownik

Kazik napisał:

Nie spodziewałem się, że jakiś forumowicz zrobiły coś takiego.

Dodam od siebie tylko - Czarną owcę najłatwiej znaleźć wśród stada. Robi ona dziurę w ogrodzeniu i wychodzi na łąkę obok gdzie trawa jest smaczniejsza i ładnej wygląda. Inne owce widzą to i również postanawiają chociaż spróbować mimo, że i tak wrócą na stare pastwisko. Pytanie jest jedno, czy skoro czarna owca zrobiła coś złego i pociągnęła za tym czynem i inne owce, w tym może nawet większość stada, ukarać należy czarną owcę czy całe stado?

Ja przeprosiłem, bo choć całkowicie z tym co mówił Kazik się nie zgadzałem, to miał po części rację. Owce płyty kupią na pewno, nie są złodziejami, a ładna łąka skusiła.

Kiedy rozepnie się pasa pół                                                  Zawsze było tak, się nie zmieniło
Kiedy zapomni się ból                                                          Dwa, raz - ropa, gaz
Wojnę kolejną i nową w zanadrzu jakiś ma inny król

#143 2009-09-17 19:14:22

GUMA 70
Użytkownik

TerroD napisał:

GUMA 70 napisał:

Oczywiście, że może. Ale po prostu nie widziałem nigdy, żeby wśród tych częściej się wypowiadających ktoś się wcześniej chwalił taką, bądź co bądź, ciekawą posadą. (w końcu stały kontakt z najnowszymi wydawnictwami)

wielu rzeczy nie wiemy o innych forumowiczach...

#144 2009-09-17 19:17:43

Bracia
Użytkownik

najpierw enigmatycznie o tym, że "kto podniósł kradzione, ten kurwa",
dzisiaj lament, że "jestem zawiedziony jak nigdy" - dlaczego wczoraj jasno i otwarcie nie pisałeś co, jak i dlaczego, a nie takie dziecięce gierki

#145 2009-09-17 19:19:11

czarnidlo
Użytkownik
Z: Rzeszów

GUMA 70 napisał:

TerroD napisał:

GUMA 70 napisał:

wielu rzeczy nie wiemy o innych forumowiczach...

Nie zdziwiłabym się gdyby okazało się, że ten forumowicz/ka to jedna z tych osób, które poczuły się najbardziej obrażone przez Kazika i rościły sobie największe prawa do płyty rozkradzionej

#146 2009-09-17 19:22:35

normajeane
Zbanowany
Z: Kazimierza

Bracia napisał:

dzisiaj lament, że "jestem zawiedziony jak nigdy" - dlaczego wczoraj jasno i otwarcie nie pisałeś co, jak i dlaczego, a nie takie dziecięce gierki

Emocje+gigantyczny wkurw - teraz pojmujesz, why?

każdy kij ma dwa końce
ale co, gdy znajdziesz
kończący trzecim końcem

#147 2009-09-17 19:23:19

GUMA 70
Użytkownik

Bracia napisał:

jedno z drugim bardzo ściśle się łączy, naprawdę tego nie widzisz??? czytałeś wszystko dokładnie???

#148 2009-09-17 19:23:56

Kazimnierz
Użytkownik

Albo mieć kolegę w tłoczni?
Albo podkupić kogoś w tłoczni?
Albo?
Albo?
Możliwości jest sporo.

#149 2009-09-17 19:25:32

dziad
Użytkownik
Z: sosnowiec

mam nadzieje iż dane owej osoby, która dopuściła się haniebnego czynu, zostaną  tutaj ujawnione

#150 2009-09-17 19:28:20

GUMA 70
Użytkownik

Dobiasz napisał:

Rozsądek i pokora moi drodzy do dwie wi … ejsi fani.
A propos rozsądku i pokory, to znam paru trochę większej klasy artystów, którzy po takich historiach nie zniżali się do rzucania kurwami na internetowym forum. Kwestia smaku, jak mawiają.

podaj jakieś przykłady, kto konkretnie?

Stopka forum