24.09.2010 knż w Zakopanym - info na www.knz.art.pl
Nie jesteś zalogowany.
Julka napisał:
Jen napisał:
ale te gitary klasyczne bardzo ciekawie wyglądają...
To są gitary akustyczne, nie klasyczne :* w tym jedna szesnastostrunowa (piękne brzmienie)
I akustyczny bas.
Tak mnie się właśnie wydawało, że coś duże te pudła. Widzisz, dlatego Ty lubisz te solówki :*
Nie no tru pianino, świetnie! ![]()
Jen napisał:
Julka napisał:
Jen napisał:
To są gitary akustyczne, nie klasyczne :* w tym jedna szesnastostrunowa (piękne brzmienie)
I akustyczny bas.Tak mnie się właśnie wydawało, że coś duże te pudła. Widzisz, dlatego Ty lubisz te solówki :*
Nie no tru pianino, świetnie!
fortepian, jak juz ![]()
nowy napisał:
Jen napisał:
Julka napisał:
I akustyczny bas.Tak mnie się właśnie wydawało, że coś duże te pudła. Widzisz, dlatego Ty lubisz te solówki :*
Nie no tru pianino, świetnie!fortepian, jak juz
Ech... Miałam dziś stresujący dzień, a w nocy jakiś koszmar, dopiero dochodzę do siebie.
pewu napisał:
Norbert napisał:
Pewu powiedz jak to nie tajemnica , czy jest szansa w tym roku na ten koncert , cobym ze dwa dni urlopu zachował,ponieważ takiego koncertu (a myślę że bedzie tylko jeden) nie chciałbym przegapić, a nie sądzę aby odbył się on w moich okolicach tylko zapewne w warszafce
Ale rozumiem, ze wersja CD tez bedzie, nie? W przypadku Kayah i Heya tak bylo, rozumiem, ze taki zreszta jest warunek umowy z MeTV - chyba, ze to wlasnie negocjujecie ![]()
GUMA 70 napisał:
Julka napisał:
Jen napisał:
I akustyczny bas.szesnastostrunowa????????????? w życiu takiej gitary nie widziałem, chyba dwunasto?
Oczywiście chodziło mi o gitarę dwunastostrunową ![]()
pewu napisał:
Luke napisał:
GUMA 70 napisał:
eeee tam, myślałem że Gruda na jakimś pianinku pojedzie a on oszukuje elektronicznie
też tego oczekiwałem ale z tego co wiem nie tak łatwo dobrze zamplifikować pianino na koncercie więc troche na łatwizne pójdzie
to jest tylko próba, na koncercie będzie fortepian
pozdr
No to pięknie Panowie !!!
Marzenia sie jednak spełniają ! ![]()
pewu napisał:
Norbert napisał:
Pewu powiedz jak to nie tajemnica , czy jest szansa w tym roku na ten koncert , cobym ze dwa dni urlopu zachował,ponieważ takiego koncertu (a myślę że bedzie tylko jeden) nie chciałbym przegapić, a nie sądzę aby odbył się on w moich okolicach tylko zapewne w warszafce
Oby nie 17/18go... I oby w jakis weekend!....
pewu napisał:
Norbert napisał:
Ożesz ! No to dziś miałem proroczy sen ![]()
![]()

no to ostatni kwartał minimum 3 koncerty kult bez prądu, kult w LIVE oraz Buldog w LIVIe
Luke napisał:
Oby nie 17/18go... I oby w jakis weekend!....
Jak sprawdzałem to koncerty Hey czy Wilków to był piątek więc i pewnie ten będzie.
Super wiadomość! Ja już od paru miesięcy trzymam kasę na bilet!
To tuż tuż! O kurcze... będzie się działo ![]()
Mnie tylko ciekawi ile utworów będzie i jak będzie wyglądała setlista.

o0_AdY_aDy_nIe_wIeM_0o napisał:
Mnie tylko ciekawi ile utworów będzie i jak będzie wyglądała setlista.
myślę że już w dniu koncertu poznamy odpowiedź ![]()
Cholera, znów alkohol w pociągu, aj ![]()
Jednym słowem masz pociąg do alkoholu. ![]()
Dobra, decyzja podjęta. Jeśli mamusia mnie nie puści, to jadę mimo wszystko ![]()
O ile sam koncert do skutku dojdzie.
Powiedziałem sobie, że jeżeli tylko taki koncert będzie, to nieważne gdzie - jadę. Trzeba słowa dotrzymać.
będzie. w poznaniu.

http://www.youtube.com/user/staszewskia … g6HuDQ3MyA
kukurydza ananas i brokuły:)
czyli slowo sie cialem stajsie zdaje:)
tylko szkoda, ze przesuwa sie termin przypuszczalnej nowej plyty KyNyZy ![]()
kezlok napisał:
tylko szkoda, ze przesuwa sie termin przypuszczalnej nowej plyty KyNyZy
Coś za coś, niestety. Dobrze jednak, że odbywa się to w ten sposób, że czeka się na płytę jednego z tworów Kazikowych, a nie w ogóle muzycznych ;-)
Coś za fajnie będzie w tym roku: Pomarańczówka w październiku/listopadzie, trasa Buldoża, trasa Dópy i teraz jeszcze anplakt. Trza się więc już zastanawiać skąd brać na to wszystko kasę i jakie dokładnie terminy zostaną zaklepane na które występy. No i czy wolne w pracy jakoś przejdzie... ![]()
wr napisał:
Cholera, znów alkohol w pociągu, aj
Miło, żeś chętny!!! ![]()
SeD napisał:
No super, super ![]()
a jak to jest z cenami biletów i ich ilością?
slaw napisał:
SeD napisał:
No super, super
a jak to jest z cenami biletów i ich ilością?
Kiedy Hey gral koncert bez pradu dla MTV w Teatrze Roma w W-wie, bilety nie byly dostepne w sprzedazy. Mozna bylo je wygrac w konkursach siakichs organizowanych przez MeTV oraz zespol (tudziez dostac).
Hm, pojawić się na Kulcie bez prądu to by było miło.
oby dystrybucji nie robiło MTV, bo dostaną jakieś przydupasy znajomych, znajomego
jak było 25lecie w IIIce to jakoś to normalnie szło i było miło ![]()