24.09.2010 knż w Zakopanym - info na www.knz.art.pl
Nie jesteś zalogowany.
Gómi napisał:
A wczoraj gościł w Krakowie Venom.[...]
Szkoda, że nie wiedziałem, bo kiedyś (w okresie wydania przez nich płyty "Possessed") za przyczyną jednego z moich kumpli ich słuchałem. Powspominałbym stare czasy.
Gómi napisał:
jak powiesz gdzie to nie ma problemu
Dzięki wielkie Gómi, ale wg tego, co jest napisane na stronie festiwalu, to raczej nie możesz ![]()
"Bilety ulgowe mogą kupić: uczniowie szkół podstawowych i średnich, studenci (I i II stopień), emeryci ( kobiety, które przekroczyły 60 rok życia, mężczyźni po ukończeniu 65 roku życia)."
Chyba, że się zaliczasz do którejś grupy ![]()

dżef napisał:
Gómi napisał:
jak powiesz gdzie to nie ma problemu
Dzięki wielkie Gómi, ale wg tego, co jest napisane na stronie festiwalu, to raczej nie możesz
"Bilety ulgowe mogą kupić: uczniowie szkół podstawowych i średnich, studenci (I i II stopień), emeryci ( kobiety, które przekroczyły 60 rok życia, mężczyźni po ukończeniu 65 roku życia)."
Chyba, że się zaliczasz do którejś grupy
ja Ci mogę kupić, ale kaske musisz mi przeslac bo krucho jest:) ale Ty chyba też musisz należeć do jednej z tych grup:)
Jasne. Muszę się jeszcze zdecydować, ale to nastąpi dopiero, kiedy odpowiednio rozplanuję niedaleką przyszłość.

Projekt Nohuckiego z Wu-Hae+tancerki
Wjazd: 10zł
nooooooooo
dzisiaj byłem na ariach świata na dziedzińcu wawelskiego zamku.
śpiewacy w formie, jeden bisował, sopranistka piskała aż mi się syn zakrztusił, dyrygent kręcił zadkiem. orkiestra ok. nagłośnienie spoks.
jutro wkleję setlistę
:-)))))))))
zazdroszczę mieszkania w mieście smoka, no może poza korkami, a te chyba bym przeżył..
Podobno na Matisyahu ostatnie bilety zostały sprzedane w sobotę...

dżef napisał:
Podobno na Matisyahu ostatnie bilety zostały sprzedane w sobotę...
Uffff... To się problem już sam rozwiązał
![]()
Sprzedam bilet na koncert Dub FX w Krakowie, który odbędzie sieu 18 sierpnia w Rotundzie - akurat jadę na wakacje dwa dni wcześniej.
Telefon: 694 565 800
GG: 2228721