Takie różnice w długości nóg mogą powodować problemy z kręgosłupem, biodrami, całą obręczą barkową... Ale to przy poważniejszych różnicach. Nie jestem pewna, czy nawet 1.5cm to dużo. Zawsze można nosić wkładki. Mnie też jedna nogawka się szybciej przeciera. Zazwyczaj jakieś półtora miesiąca szybciej...
Jen napisał:
Takie różnice w długości nóg mogą powodować problemy z kręgosłupem, biodrami, całą obręczą barkową... Ale to przy poważniejszych różnicach. Nie jestem pewna, czy nawet 1.5cm to dużo. Zawsze można nosić wkładki. Mnie też jedna nogawka się szybciej przeciera. Zazwyczaj jakieś półtora miesiąca szybciej...
A druga półtora miesiąca wolniej? Hm. Podejrzane.
Nie, po prostu w przypadku jednej nogawki szybciej biegnie czas, ot, cała zagadka.
No i mam Powrót do Przeszłości, jak się druga przeciera.
To ma swoje plusy na pewno.
Iwo napisał:
tylko gdy się stoi na nierównym terenie
Krótsza noga to jedna z pięciu najśmieszniejszych rzeczy na świecie (wg komiksu Wilq).
człowiek sobie spokojnie w łózeczku leży i usnąć chce. a laska w bloku obok kolejnego orgazmu dostaje. Jape drze jakby była 10 rano.... jak uciszyć wrzeszczącą pipe !?
Koniu napisał:
człowiek sobie spokojnie w łózeczku leży i usnąć chce. a laska w bloku obok kolejnego orgazmu dostaje. Jape drze jakby była 10 rano.... jak uciszyć wrzeszczącą pipe !?
Nie uciszaj.Nie przerywaj jej przyjemności.Wypij piwo albo dwa i powinno pomóc.
Koniu napisał:
Następnym razem wyjdź na balkon i zacznij głośno kibicować, klaskać, a na koniec złóż gratulacje ![]()
pani_irenka napisał:
Iwo napisał:
tylko gdy się stoi na nierównym terenie
No, tak, gdy się stąpa razem po nierównym gruncie. Czasem nawet jest z tym dobre, wstyd o tem głośno mówić.
Koniu napisał:
człowiek sobie spokojnie w łózeczku leży i usnąć chce. a laska w bloku obok kolejnego orgazmu dostaje.
I bardzo dobrze, im więcej się ludzie kochają, tym lepiej!
UW to jeden wielki pierdolnik.
Wyjebią mnie z tych studiów przez jakąś tępą panią Sylwię z dziekanatu (nawet nie mojego) i się kurwa nie pozbieram ze śmiechu.
Panikara...
Wracaj lepiej do swojej szesnastki ![]()
Jeszcze ci faza po tym całym woodstocku nie zeszla?![]()
Przemyśl to pytanie jeszcze raz ![]()
No dobra, masz racje. Nie powinienem wyciągać twoich problemów na światło dzienne(nocne) w takiej formie i miejscu. Przeprasza. W końcu nie wszyscy o tym muszą wiedzieć... Ale trzymam za ciebie kciuki.
jestem dopiero pare dni w nowej robocie i jużmusze stwierdzić że praca elektronika przy montażu oswietlenia"power led" jest jedna z tych najnudniejszych ...
Luke napisał:
jestem dopiero pare dni w nowej robocie i jużmusze stwierdzić że praca elektronika przy montażu oswietlenia"power led" jest jedna z tych najnudniejszych ...
a zamontujesz mi w moim aucie takie ledowe światła dzienne? pliiiiizzzzz! nawet ostatnio w Polonezie takie widziałem ![]()
qrwa, czas chyba sobie zrobić urlop od forum. pod krzyżem już jest chyba bardziej normalnie ![]()
obśmiech, nieee!
Ty warszawiak? bo jak nie, to może trafiłabym na piwo z Tobą? od poniedziałku robię sobie małe turdepoloń: poznań- kraków- katowice. trafiłam może?
quote=a.gata
Ty warszawiak?
no, raczej ![]()
bo jak nie, to może trafiłabym na piwo z Tobą?
a jak tak to nie ? ![]()
od poniedziałku robię sobie małe turdepoloń: poznań- kraków- katowice. trafiłam może ?
strzał w dziesiątkę, morze
jak od poniedziałku to tylko na deptaku w Wejherowie ![]()
SZkoda że jestem zadłużony bo te dwa trzy dni to bym...wolnego...