kroy napisał(a):Aktualnie czytam 1Q94 Murakamiego, kurcze, to jest jednak jeden z moich ulubionych pisarzy. Lubię ten świat, lubie tych bohaterów, lubie te nienachalne opisy i polecam.
Czytałem też ostatnio Niewidzialne Potwory Pahlaniuka - chyba jedna z gorszych jego książek, kilka ciekawych wątków i stron i opisów, ale ogólnie bardzo pomieszane i mało sensowne
Gra Endera - Orson Scott Card - fanem fantastykli wielkim nie jestem ale książke polecam, dobrze się czyta, mam zamiar przeczytać drugą częśc, ale czeka w kolejce
No i cała saga Pieśni Lodu i Ognia - rewelka jak dla mnie.
W ogóle, znów polece Kindle, od czasu jak sobie kupiłem czytam 3x więcej. No dla osób które czytają to jest MUST HAVE
Tym razem coś innego bo tytuł Oznakowanie nawigacyjne dla żeglarzy i motorowodniaków "tomekT.T napisał(a):Magdalena Grochowska:,,W czasach szaleństwa. Hertz, Fiłosofow, Stempowski, Moltke". Warto.
Grzesiek napisał(a):Nie czytałem ale dziś się natknąłem na: "Co czytali kiedy byli mali?"
https://zapiskinamarginesie.pl/2018/05/ ... byli-mali/

wicprze napisał(a):Przeglądałam pobieżnie cały wątek i nie nadknęłam się na nic na temat w sumie świeżutkiej perełki czyli autobiografii Kazika w postaci wywiadu rzeki " Idę tam gdzie idę", czytaliście? Jakie wrażenia?

onyx napisał(a):wicprze napisał(a):Przeglądałam pobieżnie cały wątek i nie nadknęłam się na nic na temat w sumie świeżutkiej perełki czyli autobiografii Kazika w postaci wywiadu rzeki " Idę tam gdzie idę", czytaliście? Jakie wrażenia?
Kontynuacja za niedługo będzie czekała na mój odbiór.
 Re: Czytajmy  :)
 Re: Czytajmy  :) Harda
 Harda  nie uwierzyłabym  przed rozpoczęciem czytania tej książki  w możliwość takiego opisania Chrztu Polski
 nie uwierzyłabym  przed rozpoczęciem czytania tej książki  w możliwość takiego opisania Chrztu Polski 
 od podstawówki przez studia etyka jest dobrym wyborem,ale kolejne cudze słowa
 od podstawówki przez studia etyka jest dobrym wyborem,ale kolejne cudze słowa  
   Czasem coś  trzeba nazwać choć w istocie bóg nazwy nie potrzebuje tylko człowiek
Czasem coś  trzeba nazwać choć w istocie bóg nazwy nie potrzebuje tylko człowiek  

Unikanie negatywnych konsekwencji naszych błędnych wyborów
 Unikanie negatywnych konsekwencji naszych błędnych wyborów  

z wymówek mamy celujący
 z wymówek mamy celujący  
 ciągle też doczytuję tytuł Żółte Światło napisany przez Jerzego Pilcha
 ciągle też doczytuję tytuł Żółte Światło napisany przez Jerzego Pilcha 

arielg napisał(a):Sławomir Rawicz - Długi marsz rewelacyjnie się czyta;)

tomekT.T napisał(a):https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/adam-michnik-przyjaciele-stworzyli-wokol-niego-wysoki-i-szczelny-mur-milczenia/xeqwrp2,79cfc278

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości