Adam napisał(a):Chyba ludzie już głosują tylko na nazwy, a nie na piosenki.
onyx napisał(a):Pamiętajmy,że jakość jest istotniejsza od ilości
slaw napisał(a):65 miejsce - Gotye & Kimbra - Somebody That I Used To Know
uve napisał(a):slaw napisał(a):65 miejsce - Gotye & Kimbra - Somebody That I Used To Know
WTF?
oksymoron napisał(a):uve napisał(a):slaw napisał(a):65 miejsce - Gotye & Kimbra - Somebody That I Used To Know
WTF?
W pytę kawałek . Łyżka miodu w radiowej beczce gówna.
k@zelot napisał(a):PSY - Gangnam Style (강남스타일) hehe
Bullet napisał(a):k@zelot napisał(a):PSY - Gangnam Style (강남스타일) hehe
Takie może trochę głupie pytanie: Może mi ktoś wyjaśnić fenomen tego kawałka? Bo ni w ząb nie umiem tego ogarnąć umysłem...
Ziemo napisał(a):A co powiesz na przeszło 34 mln odsłon na YT Weekend - Ona tańczy dla mnie ? Również nie ogarniam.
vonfloyd napisał(a):ale Kulty z roku na rok co raz niżej... Miejsce w pierwszej 20 myślę lekko powinno być dla takiej 'Arahji' albo 'Polski'. Co raz wyżej też, ku mojemu zdziwieniu, pnie się Archive - to JEST dobry kawałek, bardzo nawet, ale żeby 'wszech czasów?' Żeby wyżej był od Bohemian Rapsody, Epitaph, Shine On... i jeszcze z 50 innych? Przesada. Nic tylko patrzeć jak wskakuje do 3 i potem zostaje najwybitniejszym utworem ever. A to przecież to dla Stairway To Heaven jest miejsce, no
Ziemo napisał(a):A co powiesz na przeszło 34 mln odsłon na YT Weekend - Ona tańczy dla mnie ? Również nie ogarniam.
Bullet napisał(a):Ziemo napisał(a):A co powiesz na przeszło 34 mln odsłon na YT Weekend - Ona tańczy dla mnie ? Również nie ogarniam.
Właśnie dowiedziałem się tego z wczorajszych Wydarzeń na Polsacie i lekko się przeraziłem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości