radush napisał(a):A możesz wyjaśnić jak pobiera się te pliki? Bo klikam download a tu nic.
radush napisał(a):Szkoda, bo zależało mi na Koncercie z Akademii i Meduzy.
Bullet napisał(a):radush napisał(a):Szkoda, bo zależało mi na Koncercie z Akademii i Meduzy.
Z tej Meduzy to z którego roku?
Pozdr.
radush napisał(a):Bullet napisał(a):radush napisał(a):Szkoda, bo zależało mi na Koncercie z Akademii i Meduzy.
Z tej Meduzy to z którego roku?
Pozdr.
A z 2005 roku @Bullecie. Chociaż z 2007 też bym chętnie naył jak tak patrzę na seta.
Matylda napisał(a):Wczoraj w Łodzi zwróciła moją uwagę agresja wśród tłumu.
Zawsze są jakieś incydenty, ale wczoraj... hm, cóż, niby wszyscy przychodzimy dla muzyki, dla Kult ale brak wzajemnego szacunku wśród publiczności to trochę przykre.
Cieszy fakt, że jest dużo młodzieży i to młodzieży znającej teksty piosenek! Super, że ta muzyka, którą gra Kult trafia do młodych ludzi również. W nas będą żyć wiecznie.
Dziś mogłabym iść na kolejny koncert Kult
Matylda napisał(a):W sumie to czego nie rozumiesz w tym co napisałam?
O agresji i braku wzajemnego szacunku?
Barierki na koncert jak zawsze były szybko obstawione i ktoś ma np. fajne miejsce gdzie wszystko widzi, a tu ktoś się przepycha, zatrzymuje i wszystko zasłania... ktoś się wkurza... ktoś pomimo kontroli przemyca alkohol... znowu ktoś się wkurza
Robi się nerwowo, wulgarnie, wręcz agresywnie
Czy tego, że młodzi ludzi przychodzą na koncerty Kut i znają teksty?
artek napisał(a):Rozwinęłaś odrobinę swoją myśl więc można się już domyślać.
onyx napisał(a):17 września kolejny plener bez biletów Wawerskie Centrum Kultury tylko wejściówki się liczą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości