Maro napisał(a):Byłem wczoraj w Proximie na Flogging Molly (support The Mugshots). To bez wątpienia najlepszy wątek, żeby o tym napisać, bo pozytywna energia jest kwintesencją ich muzyki. Było świetnie, gorąco, miejscami dość tłoczno, ale za to kameralnie. Oi, wybawiłem się!!!
trini napisał(a):Maro napisał(a):Byłem wczoraj w Proximie na Flogging Molly (support The Mugshots). To bez wątpienia najlepszy wątek, żeby o tym napisać, bo pozytywna energia jest kwintesencją ich muzyki. Było świetnie, gorąco, miejscami dość tłoczno, ale za to kameralnie. Oi, wybawiłem się!!!
Zazdroszczę! Mam nadzieję, że kiedyś w końcu uda mi się wybrać na ich koncert - ale nie w środku tygodnia w Warszawie
trini napisał(a):Maro napisał(a):Byłem wczoraj w Proximie na Flogging Molly (support The Mugshots). To bez wątpienia najlepszy wątek, żeby o tym napisać, bo pozytywna energia jest kwintesencją ich muzyki. Było świetnie, gorąco, miejscami dość tłoczno, ale za to kameralnie. Oi, wybawiłem się!!!
Zazdroszczę! Mam nadzieję, że kiedyś w końcu uda mi się wybrać na ich koncert - ale nie w środku tygodnia w Warszawie
redhead napisał(a):dzisiaj rusza sezon ligowy hokeja w PL - nareszcie
w niedziele mecz
karnet się juz chłodzi
juniorka. napisał(a):Mam dużą satysfakcję z rehabilitacji. "...Kto dobrze wie..."
Carlos napisał(a):Dzisiaj Farbeni Dobre zakończenie weekendu się szykuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości